Lyngen Begbyåsen

Fremdrift og nabokontakt

2 august

Montering av vegger til de første leilighetene i Hus 2

avatar

Trine Ellingsen Storvik

E-post

 

Montering av vegger, utgraving mot parkeringskjeller, varmegrader og teamwork

Første uken etter ferien nærmer seg slutten og etter ukas arbeid kan blant annet hus 2 strekke seg en etasje over bakken. Vi fikk leveranser av prefabelementer på mandag, tirsdag og siste lass på onsdag. For at noen av gutta jobba i dag kunne starte med montering av disse elementene, har arbeidsflyten denne uka blant annet bestått av følgende: funksjonærene har fått tak i montasjeplan fra leverandør, fagarbeidere har markert opp etter arbeidsgrunnlag hvor veggene skal stå, sommervikarer har tatt kvalitetssikring av leveransen samt sikring av lesseområdet,  og først i dag har fagarbeiderne montert vegger sammen med kranfører. Koordinering av flere krefter for å få til denne arbeidsoperasjonen med andre ord.

Graverne har flyttet store mengder denne uken. Området avbildet vil etterhvert bli en del av det som skal bli parkeringskjeller til 67 biler samt sportsboder og noen tekniske rom.

De første veggene er på plass i hus 2!

Til tross sydentendeser også denne uken, står fagarbeiderne våre på hver eneste dag.  Her tar de seg en velfortjent pust i bakken.

Vi ønsker å rette en spesiell oppmerksomhet til «gutta våre». Uten dem hadde hadde det ikke blitt noe sted å bo! 🙂

Foto: Ida Elise Sandtorp