Lyngen Begbyåsen

Fremdrift og nabokontakt

3 juli

Sommerhilsen fra Begbyåsen

avatar

Trine Ellingsen Storvik

E-post

Fellesferien nærmer seg med stormskritt, og vi ønsker derfor å informere om hva som skjer på byggeplassen de kommende ukene.

I Hus 1 er vi veldig snart ferdig innvendig, og det samme gjelder utvendig på fasade. Vi har også startet opp utenhusarbeidene rundt dette huset. Kantstein og oppfylling er eksempler på aktiviteter som er godt i gang. Rett over ferien skal vi gå ferdigbefaringer med OBOS og kjøperne av leilighetene.

I Hus 2 gjenstår mindre arbeider i leilighetene. I fellesarealene er det fortsatt en del arbeid igjen. På fasadene gjenstår også noe i de nederste etasjene samt balkongrekkverk. På takterrassen mangler  rekkverk og sedum.

I Hus 3 holder vi på med innvendige arbeider. Maleren vil i løpet av sommeren være ferdig i 2.etg. Kjøkken og parkett er allerede på plass i 4.etg. Utvendig vil fasadene påbegynnes i løpet av sommeren.

Parkeringskjelleren nærmer seg klar, og her er det kun mindre arbeider som gjenstår. Gulvet er asfaltert og bodveggene er oppe, så den begynner å se ferdig ut.

Innkjøringen til p-kjelleren tar form. Porten er installert og støttemuren er ferdig støpt.

Gjennom fellesferien vil det pågå noen aktiviteter på byggeplassen, og Skanska har en funksjonær på plassen. I hovedsak er det arbeider med kledning og malerarbeider. Grunnarbeidene tar tre uker fellesferie, så dette vil gi redusert støy for naboene.

Hele prosjektteamet til Skanska vil benytte muligheten til å ønsker alle en god sommer.