Lyngen Begbyåsen

Fremdrift og nabokontakt

6 mai

Uke 19 – Entreprenørbefaringer Hus 1, innvendige arbeider Hus 2 og tett bygg Hus 3

avatar

Trine Ellingsen Storvik

E-post

Forrige uke begynte vi å gå entreprenørbefaringer i Hus 1. Befaringene starter i de øverste leilighetene, og i løpet av denne uka skal vi ha gått befaringer i alle leilighetene i Hus 1.
Entreprenørbefaringer gjennomføres før befaringer med kunder, slik at vi er sikre på alle eventuelle feil og mangler er utbedret før vi skal overlevere.
I Hus 1 gjenstår det kun noen mindre arbeider i trappeoppgangen og utvendig. Veldig snart vil grunnentreprenøren begynne å fylle opp rundt bygget, slik at utomhus også påbegynnes.

 

Hus 1 – Glassrekkverk på balkongene er noe av det utvendige som gjenstår.

 

 

Hus 1 – Fellesarealer

Hus 1 – Fellesarealer. Gulvene er dekket til for å beskytte gulvbelegget

I Hus 2 er vi i full gang med innvendige arbeider. Kjøkken er ferdig i 3.etg og maleren er i gang med 1.etg. Vi følger samme prinsippene og rekkefølge i dette huset som i Hus 1. Vi starter på toppen og jobber oss nedover. Rekkefølgen er grovt sett; innervegger, gulvoppbygging, maling, parkett, kjøkken og komplettering.

Hus 2 – Kledningen er ferdig på takhuset, og arbeidet er også i gang i 4.etg

Hus 3 nærmer seg med stormskritt tett bygg. For å feire dette, og for å takke for innsatsen så langt til alle som jobber på byggeplassen skal vi denne uka ha kranselag.

Parkeringskjelleren er ferdig malt, og arbeidet med å fylle opp til riktig høyde før asfalten skal legges er i gang.